Opinie o nas

Liberta Okna opinie, OKNA Eurocolor Opinie

Dodaj opinię
~Ania i Bartek
Jesteśmy już jakiś czas po zamontowaniu okien i rolet w domku jednorodzinnym. Kolejne ekipy, które robiły coś w okolicach okien zwracali nam uwagę na dobry montaż i jakość. Szybko, terminowo, z dobrym kontaktem, duża "elastyczność" - to cechy firmy LibertaOkna. Jesteśmy bardzo zadowoleni i gorąco polecamy.
2017-07-29 17:09:39
~Renia i Wacek
Już pierwszy kontakt z Firmą zachęca do podjęcia współpracy. Od początku do końca miła i fachowa kadra dba o najdrobniejsze szczegóły. Daje się odczuć, że klient jest na pierwszym miejscu! Wykonanie usługi na bardzo wysokim poziomie tak jak i sam produkt (w naszym przypadky okna, drzwi, brama garaźowa i rolety). Gorąco polecamy
2017-07-09 17:12:02
~Małgorzata i Marcin
Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Człowiek ma wrażenie, że cała uwaga jest skupiona na jego zamówieniu. Rzetelność na każdym kroku, a za montaż czapki z głów. Żeby, każda firma tak działała to żyło by się lepiej ;)
2017-07-03 14:18:14
~Anna i Radosław
Okna i drzwi dobrane bardzo szybko i zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Montaż precyzyjny i staranny. Obsługa miła i wykwalifikowana. Cały proces współpracy przebiegał bez opóźnień, komplikacji i zbędnych niespodzianek. Do tego dostaliśmy spory rabacik. Gorąco polecamy, bo warto zainwestować w takie okna, szczególnie jeśli ktoś jest zwolennikiem nowoczesnych i ekonomicznych rozwiązań, a do ogrzewana budynku dobiera np pompę ciepła.
2017-06-19 22:01:16
~Mariusz
Okna montowane były przeszło 2 lata temu i wszystko jest ok, jestem zadowolony z wyboru. W między czasie była standardowa wizyta regulacji okien a kilka dni temu naprawa uszkodzonej rolety. Uszkodzenie mechaniczne z mojej winy. Ale ta wizyta pokazała, że zarówno przed zakupem jak i po firma dba o klienta. Polecam.
2017-05-12 13:38:50
~Wojtek
Okna bardzo dobrej jakości, obsługa i montaż profesjonalny i na wysokim poziomie z dbałością o szczegóły. Pracownicy dotrzymują terminów, wykonują montaż dokładnie, zabierają stare okno i gruz, sprzątają miejsce po montażu. Firma godna polecenia.
2017-04-27 21:23:37
~Joanna
Profesjonalizm zarówno na etapie wyboru jak i na etapie montażu. Doświadczamy zwykle braku fachowości , lecz w przypadku firmy Liberta Okna totalne zaskoczenie. Montażyści firmy to osoby młode , ale z wielkim doświadczeniem . Robota wykonana szybko i PROFESJONALNIE! Polecam firmę Liberta Okna !
2017-04-17 18:53:03
~Ania, Krzysiek
Bardzo dobry kontakt przy wycenie i pomiarze. Od potwierdzenia przez nas zamówienia na 5 okien w kamienicy (czyli każdy wymiar inny szprosy itp.) do montażu 2 tygodnie. Demontaż i montaż nowych okien w 3 dni. Szybko, Profesjonalnie, Polecamy.
2017-03-31 22:32:23
~Ola&Tomek
Pełen profesjonalizm zarówno na etapie wyboru jak i na etapie montażu (Okna HS, okna zwykłe, rolety). Wysoka kultura, fachowość, rzetelność i uczciwość. Byliśmy wymagającym klientem z bardzo szerokim wachlarzem nietypowych życzeń (np. prosiliśmy o pliki .dwg stolarki i wiele innych temu podobnych detali) które tylko w Liberta spotkały się z odpowiedzią. Szczerze polecamy Ola i Tomek.
2017-03-28 21:53:05
~Adrian
Polecam firmę Liberta Okna, ponieważ mogliśmy liczyć na profesionalne i szczere doradztwo bez ściemniania, oraz dobrą cenę i dłuższą gwarancję niż w innych firmach. Kupiliśmy okna Synego, drzwi wejściowe aluminiowe oraz bramę garażową Novoferm, do nowego domu. Serdeczne podziękowania dla Pani Ilony za prezentację, ofertowanie i cierpliwość oraz Pana Radka za profesionalny montaż i uczciwość.
2017-03-24 20:14:08


© 2006-2017 LIBERTA OKNA - okna, drzwi, bramy gliwice, rolety. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Autoryzowany salon Producenta okien EUROCOLOR

LIBERTA OKNA z Gliwic to firma z wieloletnią tradycją, sprzedająca okna PCV, okna aluminiowe, drzwi zewnętrzne, drzwi tarasowe, rolety zewnętrzne a także oczywiście wysokiej jakości bramy garażowe gliwice , wśród których absolutny prym wiodą bramy gliwice rolowane i bramy segmentowe. Nasz katalog produktów jest niezwykle bogaty, a nasi specjaliści każdego dnia dokładają wszelkich starań, aby na rynek trafiały najlepsze w Polsce okna aluminiowe , okna z pvc czy niezwykle popularne w ostatnich czasach okna energooszczędne. Tradycyjnie, gwarantem bezpieczeństwa są okna przeciwpożarowe oraz bramy przeciwpożarowe. Firma Liberta Okna jest autoryzowanym dystrybutorem okien i drzwi firmy Eurocolor – to uznany producent okien i drzwi Gliwice a także rolety Gliwice a także bramy segmentowe, które kupuje cała Polska. Nic więc dziwnego, że po wpisaniu w dowolną wyszukiwarkę internetową wyrażenia: okna PCV Gliwice, Okna Gliwice,Bramy Gliwice czy też Producent okien Gliwice z pewnością naszym oczom ukaże się strona firmy Liberta Okna - autoryzowanego salonu Producent okien Gliwice - EUROCOLOR, która ma w swojej ofercie zarówno okna PCV, okna pvc jak i okna aluminiowe, ale także okna przesuwne i wysokiej jakości okna energooszczędne . Z kolei wyszukiwanie na hasło bramy Gliwice pozwoli nam zapoznać się z bogatą gamą bram garażowych, które nasza firma od lat sprzedaje nie tylko w Gliwicach ale także w: Zabrzu, Rybniku oraz na terenie całego kraju. Nasze bramy garażowe gliwice posiadają wszystkie niezbędne atesty, podobnie jak drzwi zewnętrzne i rolety antywłamaniowe. Zdajemy sobie sprawę z tego, że bezpieczeństwo jest ważne, dlatego nasze bramy garażowe takie jak brama Novoferm czy brama DK-PROF są tak chętnie wybierane przez klientów z całej Polski. Również nasze drzwi Gliwice uznały za najlepsze na rynku, dlatego cieszą się one taką popularnością. Każdy producent okien wie, jak istotne jest połączenie wysokiej jakości produkowanych okien z ceną, która za dobrej jakości okna PCV nie może być zbyt wysoka. garaże blaszane. W Liberta okna Gliwice przez lata udało nam się wypracować połączenie tych ważnych czynników, czego efektem są solidne i atrakcyjne cenowo nie tylko okna aluminiowe i okna z PVC, ale również garażowe bramy gliwice, drzwi zewnętrzne i rolety antywłamaniowe. Liberta Okna oferuje: okna gliwice, okna pcv gliwice, okna plastikowe, pvc, okna aluminiowe, bramy gliwice, drzwi , rolety gliwice, rolety zewnętrzne w miastach Gliwice, Rybnik, Zabrze. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.